Het mooiste wat je kunt worden, dat ben je zelf!

Voorafgaande aan de behandeling, spreken wij altijd eerst even kort jouw wensen en verwachtingen door. Zo komen wij gezamenlijk tot een prachtig resultaat! 

 

Omdat onze specialisten alleen gaan voor het aller beste resultaat, kan het gebeuren dat een behandeling iets uitloopt. Niet getreurd, je krijgt tijdens het wachten van ons een overheerlijk kopje koffie of een ander drankje. En weet jezelf ervan verzekerd, dat wij ook voor jouw ruim de tijd nemen om het beste resultaat te bereiken en zo jouw schoonheid nog verder laten stralen!  Want voor ons telt maar 1 klant en dat is een tevreden klant!


Wenkbrauwen / brows                     

 

Wij stylen uw wenkbrauwen in de perfecte vorm door deze:

  • te harsen
  • te epileren
  • desgewenst op kleur te brengen.

 


Make-up                                                     

 

U heeft een feestelijke gelegenheid of u wilt uzelf gewoon eens lekker trakteren?  Bezoek dan onze salon voor het laten verzorgen van uw make-up.

 

Samen met u bekijken wij welke make-up het beste bij uw gezicht en de gelegenheid past. En daarnaast voorzien onze specialisten u graag van handige make-up tips, voor de momenten waarop u helaas niet in de gelegenheid bent

om onze gezellige salon te bezoeken.                                                   

Bruidsmake-up & visagie                  

 

Je trouwdag is één van de mooiste dagen uit je leven! En wij helpen jou er natuurlijk heel graag bij, om op die dag te stralen als een echte prinses!

 

Voor de bruid hebben wij daarom een speciale en uitgebreide behandeling.

Wij stellen een speciaal bruidsarrangement samen gebaseerd op de wensen van de bruid. Dit is inclusief: Make Up testen, schoonheidsbehandelingen voor het gezicht, nek en handen, haarstyling advies, make up voor bruid, bruidegom en, indien gewenst, familie leden (op de dag van de bruiloft). Verder kunnen wij  ook assisteren bij de fotoshoot en de feestelijkheden gedurende de dag.

Workshops                                         

 

Wij verzorgen inspirerende workshops voor zowel organisaties als voor particuliere belangstellenden. In onze workshop brengen wij de deelnemers

de basisregels van uiterlijke verzorging, presentatie en klantbenadering bij. 

 

Want in onze optiek is de presentatie van de medewerker, het 'uithangbord' van iedere organisatie. Het is de bedoeling dat op deze wijze binnen uw organisatie een cultuur van representativiteit wordt bevorderd. 

Daarnaast zal het gezamenlijk volgen van een workshop de teamspirit

bevorderen. De hierin opgedane energie en inzichten, hebben vervolgens 

veelal een positieve doorkoppeling naar de gehele organisatie. 

Maar voor vrijwel een ieder geldt dat de succesfactor nauw verbonden

is met de persoonlijke presentatie. Want succes hangt in belangrijke

mate af van de manier waarop u overkomt, bij de mensen die er voor u

toe doen. Niet voor niets luidt het aloude gezegde: 'je krijgt geen tweede kans voor het maken van een eerste indruk'! 

Trainingen                                          

 

De trainingen die wij geven zijn uitermate geschikt voor eenieder die geïnteresseerd is om in deze branche te gaan werken. Zij vormen een effectieve entree tot het beroep en de markt.  In de training leert u de basis technieken voor het aanbrengen van make-up in verschillende stijlen.  Wij introduceren en begeleiden u graag in de verschillende stappen van deze sprankelende wereld van schoonheid en styling.  Wij zullen in overleg met u een trainingsschema opstellen.

Fotoshoots                                          

 

Of u nu foto’s wilt voor uw portfolio, voor in een tijdschrift of voor de aankleding van uw winkel. Wij creëren samen met u de make-up en styling voor uw indoor en outdoor fotoshoot. Ook kunnen wij adviseren over locaties, poses en decoraties. Wij geven u altijd een uiterst persoonlijke begeleiding, voor het verkrijgen van een optimaal resultaat.  

 

 Zijn onze behandelingen ook interessant voor je vrienden? deel deze dan met hen via onze share buttons en laat ze snel in onze salon komen genieten van een heerlijk verwenmoment!