Onze ervaren specialisten laten uw schoonheid verder stralen!

José Velasquez
  

José is een veelzijdige stylist die nieuwe wegen inslaat op het gebied van visagie en make-up art. José beschikt over een breed palet aan moderne technieken met oog voor puurheid en realisme. Zijn stijl is merkbaar beïnvloed door zijn Latino achtergrond. Zijn artistieke stijl is een opwindende mix van Latijnse expressiviteit met een vleugje Europese ingetogenheid.

Elnaz Hosseinzada

 

Elnaz heeft  ervaring opgedaan in de cosmeticabranche en als freelancer als make-up artist en browspecialist. Zij heeft gewerkt met grote merken als Anastasia, Beverly Hills en andere grote merken. Elnaz houdt van gezelligheid en zij wil al haar cliënten een onvergetelijke beleving meegeven. Naast wenkbrauwen en make-up heeft Elnaz zich ook gespecialiseerd in hairstyling.  

Alfredo v.d. Veen

 

Alfredo heeft jaren ervaring in de beauty-scene en heeft hierin verschillende stijlen ontwikkeld. Zijn specialiteit ligt vooral bij de 'beauty make-up'. Het goed verzorgen en behandelen van het gezicht is een “must”. Want, natuurlijk, "de mooiste make-up is een gezonde huid". Luisteren naar de wensen van de klant is zijn uitgangspunt. Wenkbrauwen moeten goed verzorgd worden en hij biedt de cliënten het vertrouwen dat dit ook gebeurt. Alfredo is gespecialiseerd in het aanbrengen van (semi-permanente)  wimpers voor alle gelegenheden. Hij beschikt over een flinke dosis creativiteit die hij met liefde en passie voor u inzet. 

 Lesley Barendse

 

Lesley heeft in 2012 haar opleiding als 'one by one' wimperspecialiste met succes afgerond. Lesley is een gedreven wimperstyliste en zorgt ervoor dat uw wimpers tot in de wimperpuntjes verzorgd zijn. Want elke vrouw verdient lange en volle wimpers voor een open blik die haar uitstraling versterkt. In 2017 heeft ze de cursus gevolgd "lash volume lifting".   Daarnaast maakt de veelzijdige Lesley uw nagels prachtig met de producten van Shellac 

Sheree Roth

 

Sheree heeft jarenlange ervaring met het knippen, kleuren, verzorgen en stylen van haar, voor zowel dames als heren.  Zij begrijpt als geen ander dat goed geknipt & gestyled haar, enorm bijdraagt aan iemands uiterlijke presentatie. Daarom voorziet ze u graag van tips,  over welke coupe en styling het beste bij de vorm van uw gezicht en stijl past.

Charlotte Muter

 

Charlotte's visie is dat goed geknipt en gestyled haar ervoor kan zorgen dat je de beste versie van jezelf bent. Zij vertaalt de nieuwste technieken en trends in haar vakgebied naar draagbaar en goed te stylen haar, die het beste bij jou-als persoon- past. Daarom zal ze vooraf altijd met jou doorspreken welke stijl en uitstraling je wil bereiken, om vervolgens het daarbij bijbehorende kapsel en styling tot in de puntjes te verzorgen. Lees snel verder over Charlotte...